måndag 7 september 2009

THE LAST BLOGG

THE LAST BLOGG

För ett år sedan engagerade morfar sig för att landet var i en stor kris. I det läge som rådde var alla medel tillåtna och Morfar patriotiska pliktkänsla tvång honom att släppa alla hämningar och tillgripa motståndares mest infama vapen: bloggen.
Med bloggen som tillhygge har morfar stått på barrikaden för att försvara det som marionettregeringen inte klarade av, nämligen plikten att slås mot anarki och styra fosterlandet med järnhand.
Ett bra medel att hålla folket i schack- effektiv hemlig avlysning- konkretiserat i ett förslag kallad FRA-lagen, blev av ett gäng revolutionära, revanschistiska, revisionistiska, re spektlösa och recidivistiska ogärningsmän attackerat.
Vår fega chamberlainregering gav trots morfars heroiska kamp mot gatans parlament efter på inte mindre än förnedrande 15 punkter.
Dolkstöten i ryggen av de egna, i fosterlandets främsta banerförare, ledde till att morfar tog time-off för att återhämta krafter till nya faror som hotar det älskade fosterlandet.
MEN DET SOM ALDRIG FICK HÄNDA, HÄNDER OCH HAR HANT!
Inför denna katastrof ger Morfar upp! Ondskans krafter är för överväldigande och landet är bortom den minsta skugga av en chans för att klara denna utmaning.
MORFAR SKALL EMIGRERA!
Det finns inget mer att kämpa för. Sverige som Sverige finns inte mera.

Inatt köpte jag i sista minuten den sista plats som var kvar av Fritidsresors sistaminuters.
I Phuket skall jag läppja gin-fizz, vara på good oldtime afternoon cocktailparties, bära tropic hjälm, ridpiska och Jodhpurs, omgiven av lydiga uppassare leva mina sista dagar, skåla för my absent friends i hemlandet och när den behagliga skymning träder in, sjunken i djupt melankoli och mjuka sidenkuddar minnas när fäderneslandet fortfarande var en lysande stjärna på västerlandets firmament.

Morfar har fått nog. Basta.

Det är en sak att det finns några utlänningar att beskåda i ett land . Det kan ha en pedagogisk effekt för vår ungdoms egenvärde. En del doktorer och ingenjörer klarar faktisk av att bli hyggliga tidningsutbärare och fönsterputsare Och även landets toleransrykte må, trots vissa risker, bra av att inte stänga sig helt för främmande element. Där gav ju en av våra älskade monarker ett lysande exempel genom att hålla sig till med en egen mörkhyad man med elefant som han hade fått av den osmanska sultanen.

Men nu har det gått för långt. För långt bortom redighet och ära.

Morfar har tidigare skrivit om en liten utlandsfödd ordförande för Centerpartiet i hans hemkommun Nacka som tar sig ton.Johan W.
Har partiet som procentuellt har det minsta antal utländska medlemmar och väljare inte något bättre alternativ frågar man sig.
Men ... men... nu. Men... nu... nu... morfar är sprickfärdig...nu..
NU SKALL DENNA PERSON OCKSÅ KANDIDERA TILL RIKSDAGEN!!! Hans bild står i den mest utmanande pose av alla andra kandidater i en centerpublikation och provocerar hela nationen med pretentioner om att arbeta för andra mindre värdefulla grupper (gamla)... demokrati... EU-skit... miljölarv...och INVANDRARPOWER!
Hela nationen är förolämpat och kränkt och ingen, inte en enda kotte protesterar.
Något hopp kvar? Unconditionell surrender!
Svenskheten kränkt? Collateral damage!

Morfar sista råd: Emigrera från detta h... te och invandra i ett bättre land, som vet att sätta stop för alla utlänningar.
Farväl fädernas land.
Farväl, farväl du fosterländska jorden och vita stugor med faluröda knutor,
Adjö mor, adjö far.

Inga kommentarer: