tisdag 29 september 2009

MORFAR SÄGER IFRÅN

Ja,ja, då är vi där igen.Morfar är knappast tillbaka i fosterlandet och då få han se att den där eländiga Centerordförande i Nacka agiterar igen mot de heliga värden som morfar -som också är centerpartist-håller högt.
I en skrivelse till nomenklaturen i det ( än så länge) rasrenaste riksdagsparti i landet, har han mage att föreslå nymodigheter till nästa riksdagsval som TOLERANS och GENEROSITET.

Gustav Wasa och Martin Luther snurrar runt som jojos i graven.
En myndighet är till för att förmynda,det säger sig själv.

Tolerans är eftergift och generositet är slöseri. Så de så!

All makt kommer från Gud och Gud är ju en sträng Herre.Regering har maktmandatet direkt från den Allerhögsta och att oförbehållsamt lyda är allmogens heliga plikt.

Det svenskaste av alla svenska partier skall fortsätta vara ett värn mot modern dekadens, främmande inflyttande och fientliga religioner.

Med äppelkindar,knätofsar och hambodunk upp till försvar för de gamla värden.

FRAMTIDEN LIGGER BAKOM OSS.

Regeringen borde ta lärdom av den framgångsrika kristendemokrat Konrad Adenhauer som gick till val med slogan " KEINE EXPERIMENTEN"
Tolerans och generositet tillhör veklingars och kvinnfolks språk.

Morfars Sverige är lanthandel, vedeldning,backstugesittare,husförhör,folkgödsel, stånder, slåtterfest,hästkraft och BLOND.
Illa nog att vindflöjel Gunnar Hedlund började dilla med konstiga ord som millööö och decentralisering nu är det federalisme, kärnenergi ,HBT, integrering, Euro,asyl, jämtställdhet och en massa andra osvenska nymodigheter.
Svenska håller på att bli ett minoritetsspråk och en konstig talande invandrare i Nacka kandiderar till riksdagen.
Var är den svenska MacCarthy som bevakar unswedish behaviour?

Morfar har ett eget förslag:

KÖP SVENSK,TÄNK SVENSK ,ETT JÄRNRIDÅ I FJÄLLEN ,SKICKA HEM ALLA FRÄMLINGAR OCH DEN DÄR NACKAORDFÖRANDE FÖRST AV ALLA!

Inga kommentarer: