söndag 14 september 2008

FRA ÄR FÖR SLAPP

FRA ÄR FÖR SLAPP!

Morfar har vid flera tillfällen kritiserad FRA-lagen.
I den extrem hotfulla situationen som fosterlandet befinner sig i krävs extra ordinära åtgärdar.
Vår tappra Försvarsminister har redan trots stor prestige förlust för alliansregeringen, vridit klockan tillbaka till tiden för ett år sedan då en annan modig försvarsminister avgick i protest mot att alliansen efter noggrant övervägande och djupgående analyser beslöt att decimera Fäderneslandets försvarare.
I förlängning skulle för turismens skull, enbart det tungt beväpnade militärkapellet vara kvar, för att imponera på friends and foe vid vaktparaden vid slottet.

Men nu är det andra buller. Kalla Krigets dagar är här igen.

Ryssland må ekonomisk ligga på nivån av ett utvecklingsland med utbredd fattigdom, ohälsa, låg födelsetal och kort livslängd, men de lyckades faktisk att få in några gammalmodiga stridsvagnar i ett annat utvecklingsland, tremiljonrepubliken Georgien och befria 60 000 sydossier - som redan var under rysk kontroll.
Självklart ett fruktansvärt hot mot Sverige, det begriper vartenda barn. Som tur är har vi en försvarsminister som tack vara Försvarets avlyssnings anstalt var väl informerad och handlade så snabbt, effektivt och skrämmande att de ryska generaler i sista ögonblick utfärdade en contraorder mot de invasionsstyrkor som redan satt i rostige u-båtar för att införliva hjältarnas land i ett nytt Östblock.
FRA gubbarna fick läcka till ryssar att Sverige skall bli stormakt igen med minst fem befäl för varenda menig i stället för dagens fyra mot en!!!
Nu skall Sverige ha ett starkt aliansfri försvar igen, fruktad av vår traditionella ärkefiende i Öster.
Oberoende av dekadenta veklingar som NATO skall vi ha ta på oss rollen igen som Nordens räddare i nöden, ett mäktigt skyddsvärn för västerlandets kultur.
Slut med tjafset om prioritering av mjuka sociala och miljömässiga krav. Härdad av lidande, försakelser och umbärande och tunga skatter står vi enade under den blågula fanan, för Gud, folket och den fosterländska jorden.

Men Morfar är mycket missnöjd med handläggning av FRA-lagen.
Här gäller det en av de viktigaste frågor av ett land i nöd. Ryssar är schyssta kristna motståndare men om en skäggigt, klänningkläd, otroende, oriental vill ta en genväg till några dussin jungfrurs behag och hans Herre tycker att det går bäst genom att eliminera higly hostile targets som Morfar i Nacka eller fru Johansson i Haparanda- the number ones på alla anarkisternas dödslista?
Ja då står vi där. Hur skall det då gå för Sverige utan Morfar?
Därför har Morfar plockat fram ett lysande exempel på hur ett annat demokratiskt land tar hotet ( national security threats )mot den inre säkerhet (Internal Security Act)på allvar.Se infogad bild.
BLOGGARE Raja Petra Raja Kamarudin är arresterad” UNDER A LAW ALLOWING INDEFINITE DETENTION WITHOUT TRIAL” ”för att han har “infuriated authorities by publishing many claims on his influential website”
Morfar är redan sen länge less på alla dessa bloggare som i stället för att gå den demokratisk parlamentära vägen - att via de lokala bypolitikerna föra fram deras synpunkter och diskuterar lämpligheten att eventuell föra ut dem till allmänheten - förfärar egenmäktig och förvirrar folket med egna, mest subversiva uppfattningar.

FRA- LAGEN SKALL INTE ÄNDRAS FÖR ATT MILDRAS MEN FÖR ATT FÖRSTÄRKAS!

ANNARS FÅ VI DET ALDRIG SÅ BRA SOM I MALAYSIA.

Alliansregering gör din plikt svik inte landet för att rädda er egen skin!
Rädda landet -att låta sosserna ta över är ett bättre alternativ än ryssarna.

1 kommentar:

Gun Svensson sa...

Att läsa din blogg var ett nöje, som lockade till ett riktigt gott skratt. Tack för idag - det var härligt att vara med om den här dagen. Ha det!