onsdag 17 september 2008

MORFAR ÄR HJÄRNTVÄTTAD

MORFAR ÅR HJÄRNTVÄTTAD

Morfar som växte upp i Holland under tiden landet var ockuperad av en suprem nation som satte dumheter som frihet, integritet och privacy inte särskild högt på dagordningen, minns hur klokt dess regering redan då hanterade frågan om avlyssningen.

Inget larv om att regeringen inte fick avlyssna, nej här såg man frågan i ett mycket större och effektivare perspektiv.

AVLYSSNINGSFÖRBUD FÖR ALLA!!!

De som lyssnade på BBCs sändningarna arresterades och för att folk inte skulle falla för frestelsen till denna subversiva och lögnaktiga propaganda fanns det ett påbud att ALLA privata radioapparater skulle lämnas in.

Innehav av radioapparater var sedan illegal och bestraffades med koncentrationslagersvistelse!

När det gick sämre för dem, som med det vackra mottot "EIN FOLK, EIN REICH, EIN FUHRER"förde ett korståg mot kommunismen, mot kosmopolitismen men för den rena överlägsna ariska rasen och det kristna Europa, förbjöds i folkets intresse även all telefoni.

ORDNUNG MUSZ SEIN!

Handlingskraften kom till uttryck i den subtila poetiska frasen av det högtkultiverade dichter -und bauerfolk: "UND VILLS DU NICHT MEIN BRUDER SEIN, DANN SLAG ICH DIG DEIN SCHÄDEL EIN.

Det var tider det...

I motsättning till dagens virriga regering som inte ens kan genomdriva en sådan där enkel sak som att sätta ett par hörlurar på några tåtar som stickar upp från en kabel i marken, hade dasz Herrefolk pli på yttranderätten.

Det enda goda som kan sägas om Allianzen är att de försöker åtminstone få någonting av det gamla idealsamhället tillbaka.


Igår var Morfar, förklädd till lokal Centerordförande fanbärare under ett stort tendentiös plakat och marscherade från Norrmalmstorg till Sergelstorg, där han från mycket nära håll skulle registrera ANTI-FRA demonstranter, föredragare, PR-sinnade politiker,TV-folk och svårt upptäckbara reporter( SVD:s reporter var t.o.m. förklädd som en gotisk katedralängel).

UPPLEVELSE VAR SKRÄMMANDE!
Storskalig hjärntvätt.

Redan i början kom ett gäng riksdagsledamöter från ett av Allianspartier till mikrofonen och förklarade frank att de hade gjort fel att låta sig intimideras av deras stora ledare, uppsa all affinitet med den som har ordnat deras välbetalda jobb och deklarerade brutalt att de skulle rösta mot töntlagen vid nästa tillfälle!

Hur vågar de, vad gör vår GEheime STAts POlitzei? Sitter de och sover i.s.f. lyfta folk ur sängarna?

REINES HOGVERRAT ! Dessa liberala damer borde aldrig ens ha kommit i närheten av talarstolen.

Det var bättre förr, allt var bättre för.

Sedan… en viss Johan Norberg som vänder upp och ner på den officiella - rätt så bra - propagandan och talar förförisk övertygande om de verkliga värden som står på spel och där det kan bli ändring på...Förtroende mellan folket och staten ???Vad är det för trams?

Sedan… några intelligenta damer, varav en talar om ALLA människors rätt till privacy… inte enbart de som bor inom vår gräns. Morfar som har bott utanför gränsen, måste motvilligt hålla med!...SCHEISE!

Sedan… en Miljöpartist Max Andersson som talar om en reglering av bloggosfären, ACTA……förbud mot regionsfria DVD-spelare...Teledatalagringsdirektiv……..

VADDÅ BLOGGOSFÄREN???? MORFAR BLOGGAR FÖR HEL………SJÄLV.!

En EU- LAG är på gång som kräver att företag skall lagra trafikdata om alla medborgares telefonsamtal, sms, e-post, surfande och mobiltelefon.

NEJ MEN VAD NU DÅ...? HÅRD KONTROLL AV DASZ DUMMA FOLK ÄR BRA… MEN DET HÄR DRABBAR MORFARS EGEN RÄTT ATT PUBLIK ROA SIG ÖVER UNSERE REGIERUNG UND UNSERE LEITER!!!!!

NIEMALS…NIEMALS..NIE !

FU.. THE FU..ING FRA-LAW!

Och sedan..? Sedan träffar Motfarjohan, Farmorgun(http://farmorgun.blogspot.com FRAsamlar oss till motständ) en ytterst charmant bloggande dam, bara ett år yngre än den ungdomliga författare till denna viktiga skrivelse och när det visar sig att hans nya vänninna är ANTI-FRA inser gentleman Morfar det oundvikliga:

det är slut,basta, over och finished med hans hittills varande, uppriktiga och onuanserade stöd till FRA-LAGEN.

2 kommentarer:

Gun Svensson sa...

Hej morfar! Tack för senast! Det var en härlig dag alls ingen tummetott, som en riksdagsman behagade kalla vår manifestation. Gick in på er hemsida och använde den mejladress som fanns där, men den fungerade inte jag har några bilder som jag tror att du skulle uppskatta. Min adress är farmorgun(at)gmail.com

Anonym sa...

Lysande skrivet, Morfar Johan