lördag 8 maj 2010

MORFAR OCH SIONISTERNA


Den aggressiva stormakten Israel som nyligen firade sitt 62- åriga existens som självständig statsbildning, börjar komma till pensionsålder.
Men det är ingen ålder eller politisk realitet för våra modiga arabbröder som efter 62 år av krigstillstånd inte vill skriva på ett fredsavtal som skulle innebära att de - varande den sista demokratiska barrikaden mot judarnas världsdominans- skulle erkänna grannstaten.
”Men arabstaterna har under den här tiden dödat mångfaldigt fler muslimer än Israel – enbart Algeriet klarade den bedrift med stor marginal inom landet-, för att inte tala om kanonmaten som Sadam och Komeini offrade när de inte var överens om en landbit med varandra.” säger Hr.Ordförande.
”Rykten och sionistisk propaganda” säger jag.” och för övrigt är det sionisterna som låg bakom de lögner om Svarta Måndag i Jordanien, om att nuvarande kungens far ordnade en meningsskiljaktighet genom att bomba palestiniernas förläggningarna i Jordanien, och att Sudans ledare avlivade många trosfränder för att lösa ett oljakonflikt i Darfur.
Det är stört omöjligt, för alla arabländer, utan Turkiet, har en statsreligion och Islam förbjuder att döda rättroende."

”Jaha” säger gubben” Al-Qaida då och seven-eleven? Det dog muslimer in i Woldtradecenter”

”Antingen var kapare sionistagenter eller det hela är en TV-fake av sionister. Jag tror egentligen inte att Worldtradecenter har rasat, inte heller att det fanns koncentrationsläger.

Klart att allt internt bråk inom arabvärlden beror på Israel och kastas de bara ut i havet som t.ex Irans president så diplomatisk formulerar det, så kommer arabstaterna att blomstra igen.
Titta bara på kartan vilket förkrossande hot det mäktiga Israel är mot arabvärlden, för att inte tala om hela den muslimska världen, för att inte tala om hela världen!

Palestinierna lever under en stor orättvisa. Västbanken är värst, där behåller Israel viss kontroll och allt är bättre i Gaza där Israel har släppt kontrollen.
Den mer rättrogna, ayatolla-inspirerade Hamas är till större nytta till den egna befolkningen än marionetterna Al Fatah som tillåter ungdomskultur, fri marknad, utveckling, kvinnlig jämställdhet och andra dekadenta västerländska friheter på Västbanken.

"På tal om det"säger Hr.Ordf."Visste du att det fanns fler judiska flyktingar från arabländer efter Israels tillkomst än palestiner som lämnade Israel? Och att befolkning i Gaza växte från 1950 från 250 000 till 1500 000.Samtidigt som flera glesbefolkade arabländer inte skulle klara sig utan stora mängder pakistaner, filipiner och thailändare?
Och den största förtryckta folkgrupp i Mellanöster är kurderna men de är uppdelade på flera stater, så då räknas de inte väl inte som så mänga som de är, dessutom finns det miljoner förtryckta kopter i Egypten och Sudan, om dem talas det inte för de är inte muslimer."

"De kosmopolitiska judiska tidningsmoguler behärskar de internationella massmedia"säger jag "Du tror allt de säger"

Att t.ex.shiiter inte få bygga moskéer i Saudi-Arabien, är väl inget att snacka om heller. Kyrkor är ju också förbjudna där. Logisk, de har blivit ett främmande element i Saudi sedan Mohammeds tid.
Araber är OK om de bara inte bygger minaretter här och stannar hemma.
Den israeliska genociden på araber i och utanför Palestina ligger så högt som 0,06 % av alla döda i världskonflikter sedan 1950. Det är därför som FN prioriterar Israel i sitt fördömande som kriminell stat förre alla andra stater.
Att Israel efter självmordsmartyrernas insatts stängde sina gränser mot Gaza och tidvis mot Västbanken och därmed på ett avgörande sätt skadade hela sin egen jordbruksexport (för att det blev ett totalstopp för alla palestinska landarbetare) var en typisk sionistknep för att tvinga den egna befolkningen att blir en av världens superpowers på hightech, forskning och farmaceutiska industrier. Klart att Gazabor tycker att det är orättvisst, ville ha en lika bra utveckling, röstar på Hamas och skjuter raketer.

”Ja, hur kommer det sig att arabvärlden bara har ”levererat” två nobelprisvinnare och judarna flera dussin?” frågade Hr. Ordförande
”För att hela nobelkommittén är kryptosionister”svarade jag.
”Men kungen delar ut priset och regering är med nobelfesten”
”Sionister hela bunten”
”Men hur kunde lilla Israel vinna flera krig mot en Allians av Arabstater då?”
”För att hela USA´s senat, presidenter och armé är sionister”
”Och hur kommer det sig att de flesta arabstater som vid Israels tillkomst var rikare än Israel, nu tillhör u-länder?”
”För att alla arabledare är kryptosionister”
”Men hur kommer de till makten då?”
”För att alla araber är kr..
”Men morfar ” avbryter Hr.O.”jag börjar tro att du är inte är seriös nu. Du låter som en kryptosionist.

mj

Inga kommentarer: