torsdag 24 juli 2008

KATASTROF


Darra Nya Arbetare… Bäva Centerns ivriga bävrar… Vackla Brantings arvtagare… Skälva proletärer… Skaka frisinta radikaler… Huttra fromsinta gudbarn… och klä på ert naturbarn… ja må hela det politiska etablissemanget gråta, för en katastrof har hänt.

MORFAR HAR BLIVIT PENETRERAD!

Mörkrets Herre, the Prince of darkness, Siva-the-distroyer förklädd till GARUDA har lirkat sig genom ointagliga firewalls, kvantmekaniska koder och med förrädisk assistans av FRA-läckare förstört något som var på väg att bli världshistorisk. Riv kläderna och strö askan.
Morfars modiga, ensamma och heroiska strid att behålla och försvara Zerobesök-rekordet har fått ett förtidigt slut. Ett djärvt ambitiös projekt, värdig Ikaros utmaning, har fallit.
De i premiärblogg nämnda gudarna som följer Divina Comedia Revisisted är nöjda med dagens avsnitt.

Nåväl, lilla Morfar må vara ordentligt nertryckt, men en sön av hjältarnas folk, danad av det hårda slitet med den fosterländska jorden ger inte upp så lät. Vox populi skall inte tystas.

Vi går till över plan-B: IF YOU CAN’T BEAT THEM, JOIN THEM!

Vi ändrar rekordet i ZEROBESÖK till REKORDMÅNGA bloggbesökare! The sky will be the limit. Visserligen byter vi os ner från ett absolut tal till ett mätbar, but you can`t have it all. Vi reser oss rask ur askan och på med kläderna igen.

Härmed kungör jag att Morfarjohan träder in i offentlighetens ljus, det som var dold kommer att synas, nya avslöjanden kommer att hagla och något stort och vackert tar sin början.

Darra Nya……….

Inga kommentarer: