tisdag 22 juli 2008

VARNING !!!

Varning, red alert warning, Morfar ligger under attack i ett flerfront anfall av the axle of evil.
Enligt m.F.B.I. (morFars Bureau of Investigation) är ett infam anfall igång av den avundsjuka Garuda och min dotter för att tränga in i mitt bloggterritorium.
Men zero-rekordet står sig. Det är inte utan viss stolthet jag konstaterar att det ligger ett stänk av oändligheten över min prestation. Noll är ju ett tal som står för oandlig… ingenting!

Nu går vi över till tidningsankan FRA- LAG.

Morfars position är kort och gott: MED FRA-LAG SKALL LANDET BYGGAS.
Det är partipolitisk en jättefördel för dem som har makten att avlyssna vad motståndare har för fiffels och fuffens för sig. Sund realpolitik!
Sedan kan det vara kul att okontrollerbar leka peeping Tom och veta vad grannar och bekanta har för sig i djupet av deras tankar.

Nu behöver vi bara några politiska beslut samt tungtvägande argument och de dyrt inhyrda public relation coachers och oroliga partistrateger kan lämna majoritetens krisrum i Gamlestan och fortsätta deras avbrutna semestrar.

MORFARS KONCEPT TILL FORTSATT BRA ALLIANSSTYRE OCH I SYNNERHET FINKÄNSLIG FORTSATT HANTERING AV AVLYSSNINGSMONOPOLET.

Moderaterna härskar och fördelar litet diskret bland alliansbrödrar och syster och föreslår en konfidentiell utredning med arbetsnamnet FURSTEN. Utredningen har det outtalade syftet att medels bagatelliserande, förvrängning, eventuellt halvförnekande och partipiskan få väljare att så fort som möjligt glömma det i god demokratisk ordning tagna riksdagsbeslutet angående FRA… Definitivt före nästa val!

Folkpartiet anlitar M.F.K. AB (morfarkonsult) för att med hans avancerade logik förklara anomalin att ett liberalparti med gott samvete kan minska tryggheten om den personliga integriteten och sätta omsorg om demokratiska fri- och rättigheter ur spel.

Center som med succé arbetar för mer företagsamhet och initial välkommade några undersysselsatta, uppgiftslösa avlyssnares ide att plöja nya åkrar, går ett steg vidare i konsekvent allianspolitik och konkurrens utsätter, privatiserar och marknadsanpassar Försvarets Avlyssnings Anstalt . Motionerar om ett stödpaket i miljardklass för unga företagare som vill etablera sig i tjallbranchen.

Last not least, Kristdemokraterna får den självklara och nödvändiga följduppgiften att korrigera syndarna, som t.ex. de kätterska FRA-belackare. Initiativ tas för att under nuvarande mandatperiod inrätta en inquisitionsdomstol för att i namn av den Heliga Alliansen lagföra avvikare som saboterar dess högste syfte, tillika landets bästa! ( nämligen att förmå omkring halva folket att göra om vid nästa val, det som man gav sig in på senaste gång)

Så enkelt är det! Allianspolitik som får duga…

Sedan bör de av patentverket godkända privata Firmor-för-att-avhyssa-föreliggande-större-hot-mot-en-f.d Stormakts-inre-säkerhet efter mjukstarten av denna form av statligt sanktionerad softterror- när svenska nationen ha blivit van- övergå till litet robustare metoder. Tilltalande finner jag den form av lighttortyr som våra hemliga alliansbröder i väst praktiserar - låt de suspekta som lider av samarbetsovilja, själv halvfylla deras lungor några gånger med vatten! Underhållande, renande, minnestärkande och human.

Oroande är att läsa i dagens Dagens att fler och fler politiker visar prov på blöt fingertoppkänslighet och vill avskaffa detta utmärkta instrument för effektivt folkstyre.

För övrigt har Morfarjohan den fasta övertygelse att vi efter all tjat bör lämna den Atenska demokratin och övergå till den Spartanska gerontokratin.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, lysande...