söndag 6 december 2009

MORFAR LÖSER NIQABPROBLEMET

Vilket liv igen om en söt liten flicka...Flicka??? Nåväl, hon har i alla fall en flickröst i TV, Alia Khalifa.
Hela liberalmaffian i uppror för att hon/han vill vara inkognito i en skola.
Vad är problemet? undrar Morfar. Om nu Ali/Alia tycker att han/hon måste gå i en heltäckande klänning med sexig springa, av den Allerhögsta, så får hon/han väl göra det.
Hoppas att Diskriminerings Ombudskvinna gör sin plikt och förklarar att ingen lag i värt sekulära samhälle får stå över vad Gud har sagt om hur Ärkemamma Evas efterkomningar skall sona för urmoders brott.
Hade Gud inte varit trött på sjunde dagen men gjort sitt jobb färdigt med däggdjuren och satt päls också på Eva hade vi allihopa varit kvar i paradiset. Men nej, när han hade satt päls på Adams huvud och höll på med bringan, måste han så nödigt vila på söndag.
Klart att Eva fryser, klämmer sig tät inpå Adam och arvsynden är ett faktum.
Den Omnipotenta fortfarande sur över missen - som inte går att reparera därför att han definionsmässigt inte kan göra annat än det oändlig perfekta- lägger därför skulden på kvinnokollektivet (Gud är man) och pådyvlar burkas, niqabs,hijabs och burkinis.
Samtidigt lät han skriva ner att kvinnorna skall vara underdåniga män, tysta i församlingen och måste dödas om de gör överspel med ärbara män.
Självklart att kvinnor med det sista påbud, ur självbevarelsedrift, självmant vill vara så anonyma och oigenkännliga som möjligt.

Morfar har hört att Bandidos och Hells Ängels är starka supporter av en lag som jämställer religiösa och icke troende i maskeraträtten.

Och Morfar sympatiserar också, sedan han i ett arabiskt land vid Röda havet blev attackerat av halva armén och poliskåren när han i vanlig dykarutrustning med cyklop och huva skulle hämta litet cash på närmaste bank.
Ambassadpersonalen vägrade stödja Morfars åberopande av religionsfrihet för Havsgudanhängare, som motiv att få mig fri ur arresten.

När Morfar jobbade några år i Algeriet var det ganska vanligt att Tuaregs gick runt i stan hel täckta i indigoblå tyger.(Fast deras springa var inte lika sexiga, och deras kvinnor hade inga ansiktsslöjor!).Gubbarna satt t.o.m. så där klädda i parlamentet.

Och när Morfar reste i Indien sprang sträng religiöst folk helt näck runt på gatan och ingen hade problem med det.

Om Alia vill ha rätt att av religiösa skäl vara total under cover på skolan eller arbetsplatsen, bör hon vara konsekvent och acceptera dem som har den indiska sektens trosövertygelse att sitta bredvid eller tvärtemot henne i cafeterian.
Och de som tycker att det är grov utbildningsdiskriminering och kränkning av den personliga identitet att Alia inte få vara klädd som hon och hennes Gud behagar, bör nog även tillåta i lärarutbildningen dem, som med samma argument, vill se ut som Gud har skapat dem.

Förresten Hr. Ordförande Johan W. har en hel annan lösning. Han sa till mig att med lag skall landet byggas, och den enklaste lösning att slippa diskriminering och i stället få absolut jämtställdhet är väl att Alliansen bestämmer att ALLA medborgare skal bära niqab.

Han är inte klokt!

mj

Inga kommentarer: