onsdag 2 december 2009

MORFAR UND DASZ NEUE HERRENFOLK

Morfar och dasz neue Herrenfolk.I

Morfar har för länge sedan byggt ett torn på sitt hus, därför är han tornkunnig.
Kyrktorn är bra och behövs där folk bor. Folk gillar att ofta väckas av kyrkklockor.
På Herrens boning skall de vara fyrkantiga med spets, helst med kors ovanpå.
Gudahus med runda torn och spets är inte bra, säger de i Schweiz.
Där tycker Gud mer om att bo under torn täckta med lök.
Bergdemokraterna har behagat deras Gud med ett landsomfattande val(!)und jetz sind die Minaretten am strengstens verboten.

Morfar gillar inte lök och tycker att vi i Sverige skall ha ett referendum som förbjuder att bygga löktäckta torn som främmande element i vårt eget snölandskap.
För redan finns för mycket främmande alpkultur som hotar den nationella egenarten. Röda Korset, villor med jodelbalkong, afterskibläcka, nescafé, gökur, körsbärssponk, Montesoriskolor, stinkost, för att inte tala om karriärknäckande Toblerone.

I Nordafrika har de breda fyrkantiga minaretter och en sådant finns kvar i Sevilla. Den heter la Giralda och det bästa komplimang en signor till en signorita i hela Spanien kan ge, är att säga: Du är vackert som la Giralda.

Låter faktisk bättre an: Fraulein sie sind so schön wie ein riesen Zwiebel.

Läderhoserna har mindrevärdighetskomplex för att de talar oförståelig tyska och vill därför gärna falla tillbaka på den germanska stormakttiden.

Därför finns redan planer på nästa referendum. Alla bilder på Cairos minaretter,Agras Taj Mahal, och Istanbuls Blå Moské skall förstöras som BARBARISCHER UNTERMENSCH KUNST och brännas på bokbål, sjungandes:
Zwiebel,Zwiebel uber alles, uber alles in die Welt.

MJ

Inga kommentarer: