söndag 1 november 2009

MORFAR I MORGONDAGENS KRÄNKTA BLEKHET

Morfar i morgondagens kränkta blekhet.

Morfar är kränkt för bara riksdagsmän läser (i smygg) hans blogg.
Jag kräver att Justitie- och Diskriminerings Ombudsman ingriper - och Nacka Tingsrätt-, och ger mig en reell skadeståndersättning.
Morfar som alltid hänger med i de allra senaste trender har noterad att det gäller att vara kränkt.

Skolbarn är kränkta för att de tycker sig få för liten uppmärksamhet. Föräldrar är kränkta för att deras barn är kränkta, lärare är kränkta för att föräldrar tycker att deras barn får för liten uppmärksamhet. Politiker är kränkta för att folk tycker att skolan kränker. Väljare är kränkta för att andra tycker att deras favoritpolitiker inte sköter skolan. Folket är kränkt för att EU lägger sig i landets diskriminerings c.q. kränkningspolitiken.
Poliser är kränkta för att busar inte tycker om dem, Claim-the-street för att de inte få slå sönder andras fönsterrutor, löntagare för att de har förnedrande lågt betalt o.s.v.

När för något år sedan en dam kom tillbaka från en tävling i USA som hon inte vann och inför TV-nyheter på en reportage direkt från Arlanda fick beklaga sig att inte en ende kurator eller annan representant från Idrottsverige var i ankomsthallen för att trösta henne, fattade Morfar direkt att damen catwalkade en ny stil:

Kränk och bli kränkt!

Men det finns gränser när det går för långt.

Det går alldeles för långt när en stor drös med invandrare kommer över gränsen.
Och ännu längre när de också känner sig kränkta.
Kränkta för alla möjliga små saker.
Läkare kränkta för att de har fått ett bra jobb som fönsterputsare,ingenjörer som restaurangpersonal (nota bene med fri lunch och en smyggjärn bakom baren). Och sen det sista: En invandrad Riksdagskandidat från Nackacenter Johan W.som snackar om vad han kallar den Diskreta Diskrimineringen.
Men han lurar inte Morfar. Varför ställer han upp i det parti(Center) som Gud ske lov, är minst intresserat i invandrare?
Helt enkelt för att han har räknat ut att han självklart inte har någon chans, kommer på en av de sista platser och skall sedan börja gapa om att han...

ÄR KRÄNKT!

mj

Inga kommentarer: