söndag 3 augusti 2008

DISKRIMINERING

PRIDEPARADEN

Blott Sverige, svenska blottare har.

Idag var det Prideparad utan Morfar.
Ifjol med honom… Morfar fick reda på att i 85 länder är homosexualitet ett brott som straffas med upp till livstid fängelse och i 9 länder med dödsstraff! Morfar kände behov av att visa samhörighet med de diskriminerade, skrev en insändare i Dagens Nyheter, begav sig till startpunkten och gick sedan mellan hundratusentals spektakelhungriga stockholmare, direkt bakom några viftande ministrar från ett av allianspartier. Och några steg framför ett annat partis gäng av politiska blottare som av konkurrensskäl också deltog i detta gratis reklamjippo. Vipparna ville synas. Schysst massmedial exponering i dagens variant på den medeltida processionen.
Fast bortsedd från en reell portion egenintresse var det bra att Makten ställde upp i årets största solidaritetsdemonstration. Hoppades att de inspirerades till att i sin dagliga gärning, förverkliga lagens påbud om alla människors lika värde.
Från min instängda position såg jag inte mycket av de homo- bi- eller transsexuella (h-b-t) under de drygt två timmar som snigelmarschen tog i tryckande sommarvärme.
Väl hemma fick jag av min fru veta, vilka olika inslag paraden hade. Bland annat de på alla prideparader så populära grupp: Stolta föräldrar till h-b-t barn, de i vidsynthetsavseende mindre populära fackförbund m.m. och självklart mänga glada blottare som ärligt blottades för blottandets egen skull.
Morfar som också är näck under kläderna och har viss konstnärlig påbrå, insåg att han hade missat mycket av det sevärda.
En annan fundering som kom upp var: Var in i … är gruppen: Stolta Morfarföräldrar till h-b-t barn…?

Klockrent DISKRIMINERING AV DE ÄLDRE!

Men sedan slår den verkligen stora tanken mig:

DISKRIMINERING AV DE OSEXUELLA!

Att vara sexuell aktiv är bara en jobbig mellanperiod i människans långa liv. Tvångsneurosen att tanka flera gånger på sex varje timme är som finnar, ett störande uppväxtfenomen som man växer ifrån.
Vi varken börjar eller slutar som sexfobiska varelser.
Nu måste det bli ett slut på att särbehandla och favorisera de sexuellt verksamma grupperna!

Vakna, legioner av nonsexuella, lämna anonymitetens skyttegravar, res den vita oskuldsfanan, bygg värn mot de lustfyllda och upp till kamp mot de av animaliskdrift besatta.
.
Var är våra rättigheter, respekten för vår egenart (lägg märke till hur elegant Morfar identifierar sig med de förtryckta) våra sena kvällsfilmer och små böcker under försäljningsdisken? Vår egen stolta parad?
Var är den politiska exhibitionist som vill synas och göra karriär på en fråga som angår en stor del av folket, ung som gammal?
Hur många fler övergrepp skall de multisexuella få utsätta de nollsexuella för? Från inskränkningen av yttrandefriheten till vissa former av tvångsmatning, brutalt förmynderi som indragen veckopeng, eftersläpande pensioner, isolering i sovrum och blöjtvång. Listan av brott mot mänskliga rättigheter kan göras lång!

Jag kräver lika behandling och friheter för zerosexuella!

Må min pipiga röst bli hört.

Eder tillgifna bloggblottande Morfarjohan

Inga kommentarer: