fredag 15 augusti 2008

MORFAR KASTAR EN BOMB

MORFAR KASTAR EN BOMB!


(Rubriken är valt med stor omsorg för att FRA-anställda skall vakna och förstärka det magra antal läsare av morfars blogg.)

OCH HÄR SLÄPPS DEN:

Statsminister och Utbildningsminister= arkitekter bakom Kaukasuskrig.

Morfars egen Avlyssnings Anstalt har med hjälp av en sannolikhetsanalys funnit - med så stor sannolikhet att det nästan gränsar till sanning - att Regeringen medels desinformation i avlyssningsbara kablar spridit QUALIFIED INFORMATION till Ryssland att Georgien ville anfalla dem och omvänd till Georgien att en inmarsch norrifrån var på gång.
Med denna mästerliga move kunde behovet av FRA- lagen förstärkas, anti FRA- propaganda diskrediteras och makten från den nya konkurrerande Bloggpower neutraliseras.
Därmed kan nu ochså den pinsamma frågan besvaras om varför dessa ministrar trots tillgång till en professionell Avlysningsanstalt av världsberömt svensk kvalitet, som t.o.m. avlyssnar det som inte får avlyssnas och samarbetar med CIA, NATO o.s.v. inte redan sen LÄNGE visste om att ett närkrig förbereddes.

FRA var faktisk de första i världen som visste om det, långt förre Ryssland och Georgien.

I ett väl förberedd och synkroniserat utspel kunde våra smarta Statsråd sedan spela ut att konflikten visar att vårt rikes säkerhet akut hotades och att inskränkning av fri- och rättigheter i denna nödsituation är välbefogat.Genial taktik och utstuderat timing:
Det känns tryggt att våra unga nya politiker så snabbt löser problem och säkerställer vårt demokratiska system.

Morfar är glad att ingen ifrågasätter logiken i hur Alliansen kan ta ner försvarskapacitetens till Andorranivå för att riket mindre och mindre hotats, och att vi samtidigt behöver ett drakoniskt informationssystem för att rikets säkerhet är i allvarlig fara.

Inga kommentarer: