lördag 9 augusti 2008

MODER RYSSLAND

Stackars moder Ryssland

Igen, efter Esters, Letters, Litauers och Tjetjeners recenta fientligheter, ytterligare en stormakts aggression mot det fredsälskande broderfolk. De tappra sönerna av en av världens mest civiliserade nationer utkämpar på främmande mark ett heroiskt försvarskrig mot de barbariska horderna från bakom Kaukasus.
För att rädda världsfreden har den stora ledarkamrat med en ärkeängels tålamod sedd på hur ryska emigranter förvägrades rätten ansluta immigrantlandet till moder Ryssland: inte bara i de baltiska staterna men även i Georgien, Ukraina, Alaska, Polen, och övriga länder i Europa.

Men den ansvarslösa provokationen av Georgien att, utom all proportion bygga upp en fientlig stämning för en liten bagatell, när några bomber oavsiktligt tappades på flygplatsen i Tbilisi av två fredliga sightseeingsplan, är en skändlig förolämpning som kräver repressalier och tvingar det heliga Rysslands patrioter att gripa till stridsvagnar.
Moder Ryssland är beredd att med dess beväpnade styrkor, den brända jordens taktik och den ryska vintern utkämpa ett stort preventivt fosterlandskrig igen.
Den Georgiska aggressorn måste med alla medel stoppas i hans imperialistiska destabiliseringsplan.
.
Morfar stödjer alla goda krafter som är på vakt mot alla de hot som kan påverka billiga olje- och gasleveranser.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det känns som Georgien gjorde samma misstag som Polen gjorde 1939. Nämligen att anfalla en mäktigare granne. Aja baja.