söndag 18 oktober 2009

HÅLL SVERIGE RENT

Sverige Demokrater har kongress och det ser bra ut med opinionssiffrorna.

Men Morfar tycker att de kan bättre och skall hjälpa till litet.

I Sverige bor svenskar, de har alltid bott där och äger tillsammans varenda kvadratcentimeter.
Före oss svenskar fanns ingen kotte i landet och vi kom inte som utlänningar från något annat land. Vi plötsligt fanns här.
Utlänningar får besöka Sverige men inte stanna. Det är som att besöka vänner, man är välkommen som gäst men får inte ta över några sovrum och bosätta sig.
Utlänningar bor utanför Sverige och äger sitt där - så länge inte svenskar emigrerar dit.
Svenskar har alltid rätt till att bo utomlands. T.ex. den miljon ekonomiska flyktningar som bosatte sig i USA runt förre sekelskiftet eller gammalsvenska byar i södra Ryssland eller de tiotusentals som i nutid lämnar landet varje år.
Utlänningar är dummare än svenskar för de flesta kan inte svenska, bara de som bor i landet kan litet och det vet alla: talar man konstigt så tänker man konstigt.
Dessutom kör de i små bilar.
Utlänningar har religioner som är mindervärdiga, därför behöver vi inte rösta i kyrkoval för katoliker, muslimer o.s.v. Däremot har svenskar en helig plikt att rösta i valet för den enda sanna kyrka, vår egen nationala variant av Lutheranism. Det vet varenda svensk politisk parti och det är därför de ställer upp med sina bästa krafter (justitieminister, utrikesminister, förre justitieministern) Ju mer av det egna partiet som är med i svenska kyrkans fullmäktige, ju bättre kvalitet på tro!
Luther var en svensk som jobbade som expat i Augsburg. Troligtvisst är Gud också svensk, han ser i alla fal ut så...
Elittänkande är främmande för oss svenskar!
Svenskar är intelligentare än andra folkslag, det är därför vi procentuellt har flest Nobelpriser.
Vi är också bättre idrottare än de flesta andra raser för vi är jätteduktiga i ishockey och curling.
Svenska TV- program är bäst för svenskar (och i världen)och därför bör det socialdemokratiska kvinnoförbundets förslag om att förbjuda parabolantenner tas upp igen och äntligen genomdrivas.
Svenska kvinnor är miljömedvetna och tycker att det bor för många människor i landet. Därför födds mycket mindre små svenskar än stora som dör. När så småningom den sista svensk och enda ägare dör ut, skriver han i testamente att hela landet skall förbli folktom och naturreservat för all evighet. Bättre miljöpolitik finns inte i hela världen!
Svenskar har också en bättre och enklare valuta än andra folk. Tänk på hur jobbigt de stackare som t.ex. har Euro har det, när de hela tiden måsta dela beloppet genom 12.57 för att veta vad grejorna kostar.
Typisk för dem att de inte kan komma på en så enkel sak att gå över till Svenska kronan för att slippa räknandet.
Svensk kvalitet är bäst i världen därför gick det så bra att sälja svensk stål i mitten av före seklet till våra södergrannar, när de var som bäst!

Jimmy ( är det ett ursvensk namn?)Åkesson (SD)och hans partigarnityr var på bild i massmedia idag.
Bara importerade kostymer och klänningar, inte en enda med stålskodda kängor, kättingar eller grön apachefrisyr!
Det blir nog inget med dom heller!

Inga kommentarer: